Google kehittää uutta tablettikäyttöliittymää Chrome OS:lle

TechnoChrome OS-käyttöliittymä ei vaadi paljoa tehoa tai muistia, joten se on luonnollinen valinta hybridi-laitteeseen. Nyt käyttöliittymästä on tulossa entistäkin parempi uuden varta vasten tablettikäyttöön kehitetyn tilan ansiosta.

Uusi kosketusystävällinen päivitys muistuttaa Androidia, sillä se on tehty käytettäväksi käsillä. Esimerkiksi sovellusvalikko aukeaa nyt automaattisesti koko ruudun kokoisena, joten voit painaa suoraan haluamaasi työkalua ilman ylimääräisiä eleitä.

Myös kotipainiketta on päivitetty. Uudessa tilassa painikkeen näpäytys piilottaa välittömästi kaikki sovellusikkunat sen sijaan, että se pelkästään avaisi tai sulkisi sovellusikkunan vanhan käyttöliittymän tapaan. Se on pieni muutos, mutta säästää sinut monelta ylimääräiseltä painallukselta ja pyyhkäisyltä.

Osa artikkelimme linkeistä johtaa englanninkielisille sivuille. Teemme jatkuvasti töitä saadaksemme entistä useamman sivun suomen kielelle.

Näppituntumalla

Päivitys tuli heti sen jälkeen, kun Googlen kerrottiin kehittävän kosketusystävällistä päivitystä Chrome-selaimelle. Uusi selainkin on saanut vaikutteita Androidista, sillä tiedot näytetään muista Googlen sovelluksista tuttuun tapaan “korteissa”. Lisäksi sen painikkeet ovat pyöristetyt ja entistä helppokäyttöisemmät kosketusnäytöillä.

Chrome-käyttöliittymän julkaisupäivämäärä ei ole vielä selvillä, mutta selaimen pitäisi saapua syyskuun 2. päivä. Kerromme uudistuksista lisää heti, kun pääsemme kokeilemaan niitä.

Lähde: XDA DevelopersSource link

Articles You May Like

StudioBricks is a Barcelona-based startup that sends you a studio in a box – TechCrunch
RealSelf, a community for cosmetic treatments, raises $40 million – TechCrunch
Twitter banned Russian security firm Kaspersky Lab from buying ads – TechCrunch
Streaming sports service fuboTV raises $75 million from AMC and others – TechCrunch
Netflix nears a $150B market cap as its subscribers continue to balloon – TechCrunch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *