Parhaat kuulokkeet: kuuntelimme vuoden vakuuttavimmat vaihtoehdot

Techno


Opas parhaiden kuulokkeiden ostoon: tervetuloa TechRadarin yhteenvetoon parhaista kuulokkeista kaikissa eri hintaluokissa 2018.

Kuka tahansa tavallinen kuluttaja huomaa eron kuunnellessaan suosikkimusiikkiaan kunnollisilla kuulokkeilla. Ääni on syvempi, tasapainoisempi ja erottelevampi. Parhaiten eron huomaa selkeämmässä bassotoistossa ja laajemmassa äänikuvassa.

Kuulokkeita on saatavilla myös monilla kehittyneillä ominaisuuksilla, kuten vastamelutoiminnolla ja langattomalla yhteydellä. Siitä huolimatta sinun ei välttämättä tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi hyvästä parista kuulokkeita, sillä etsimme jokaisesta kategoriasta myös parhaan kohtuuhintaisen vaihtoehdon.

Auttaaksemme sinua löytämään sopivan parin, valitsimme jokaisesta kategoriasta parhaan kuulokeparin, sekä sen kohtuuhintaisen vastineen.

Tässä siis yleiskatsaus vuoden parhaisiin kuulokkeisiin: 

Jos haluat lisää vaihtoehtoja jokaisesta kategoriasta, voit lukea oppaamme parhaista nappikuulokkeista, on-ear -kuulokkeista, over-ear -kuulokkeista, vastamelukuulokkeista ja langattomista kuulokkeista

Parhaat nappikuulokkeet: 1More Triple Driver In-Ear Headphone

Jos etsit hyvälaatuisia ja edullisia kuulokkeita, voit lopettaa etsintäsi tähän

Rakenne: Suljettu | Paino: 18 g | Kaapelin pituus: 1,25 m | Taajusvaste: 20 Hz – 40 kHz | Vahvistinelementit: Kaksi diskanttielementtiä ja yksi bassoelementti laajempaa dynamiikkaa varten | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: 99 dB/mW | Impedanssi: 32 ohmia

Erinomainen äänenlaatu

Loistava viimeistely ja design

Voittamaton hinta-laatusuhde

Kuulokkeiden muovinen äänenvoimakkuudensäätö tuntuu halvalta

Kokeiltuamme muutaman viikon 1MOREn Triple Driver- ja Quad Driver -nappikuulokkeita olimme todella vaikuttuneita kuinka paljon vastinetta ne tarjoavat rahoillesi kilpailijoihinsa verrattuna.

Kumpiakaan malleista ei myydä Suomessa, mutta ne saa tilattua useista eurooppalaisista verkkokaupoista noin 90-110 eurolla. Mielestämme 1MORE Tripla Driverit ovatkin kevyesti parhaat kuulokkeet hintaluokassaan. Sama pätee myös kalliimpaan Quad Driver -malliin, joka tarjoaa kaksi kertaa korkeammasta hinnastaan huolimatta edelleenkin todella paljon vastinetta rahoillesi.

Triple Drivereista on suorastaan vaikea löytää moitittavaa. Sen kumiset kaapelit ovat hieman ärsyttävät ja johtoon kiinnitetty äänenvoimakkuudensäätö tuntuu muoviselta, mutta nämä ovat vain pikkuseikkoja. 1MOREn Triple Driverit ovat ylivoimaisesti parhaat nappikuulokkeet hintaluokassaan.

Lue koko arvostelu: 1MORE Triple Driver -nappikuulokkeet

Sennheiser Momentum In-Ear

Parhaat edulliset nappikuulokkeet: RHA S500u

Hyvänkuuloiset ja erittäin halvat nappikuulokkeet

Rakenne: Suljettu | Paino: 14 g | Kaapelin pituus: 1,35 m | Taajuusvaste: 16 Hz – 22 kHz | Vahvistinelementit: Micro Dynamic | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: 100 dB | Impedanssi: 16 ohmia

Erinomainen viimeistely  

Tasapainoinen ja vivahteikas ääni  

Ylätaajuudet sihisevät ajoittain 

Kapea äänikuva 

Jos sinulla on tapana hajottaa tai kadottaa kuulokkeesi tasaisin väliajoin, mutta haluat silti nauttia hyvästä äänenlaadusta, voimme suositella sinulle RHA:n S500u:ta. Kuulokkeiden sointi on suorastaan liian hyvä hintaansa nähden. Ääni on tasapainoinen pientä yläbassojen korostusta lukuun ottamatta. Vaikka kuulokkeiden alapäätä on korostettu kevyesti, ovat myös matalat äänet mukavan erottelevat. Diskantitkin ovat hyvin selkeät, joskin paikoin hieman sihisevät. 

Lue koko arvostelu: RHA S500u

Bang and Olufsen H2

Parhaat on-ear -kuulokkeet: Grado SR60e

Loistavaa äänenlaatua sopivaan hintaan

Rakenne: Avoin | Paino: Ei ilmoitettu | Kaapelin pituus: Ei ilmoitettu | Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz | Vahvistinelementit: Ei ilmoitettu | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: 99 dB | Impedanssi: 32 ohmia

Todella mukavat päässä

Vaikuttavan erottelevat hintaansa nähden

Ei ulkoisia kontrolleja

Et saa rahoillesi Gradon SR60e:tä parempaa vastinetta. Brooklynilaisen yrityksen kolmannen sukupolven Prestige-sarja on valmistajan paras ja hiotuin tähän mennessä. SR60e:t ovat erityisen järkevä valinta, jos etsit lähtötason kuulokkeita, jotka kuulostavat paljon hintaansa paremmilta. Kuulokkeiden avoimet kuvut tekevät niistä mukavat ja hengittävät, vaikka kuulokkeet istuvatkin korvien päällä. Kuulokkeet ovat yksinkertaisesti loistavat on-ear -kuulokkeita etsivälle.

(Arvostelumme on tehty SR60i-mallista, mutta se on todella lähellä uudempaa SR60e:tä niin rakenteeltaan kuin äänenlaadultaankin.)

Lue koko arvio: Grado SR60e

Parhaat edulliset on-ear -kuulokkeet: Urbanears Plattan II

Mukavuutta ja hyvää äänenlaatua halvalla

Rakenne: Suljettu | Paino: Ei ilmoitettu | Kaapelin pituus: Ei ilmoitettu | Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz | Vahvistinelementit: Ei ilmoitettu | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: 99 dB | Impedanssi: 32 ohmia

Todella mukavat

Hyvä hinta-laatusuhde

Kapea äänikuva

Ei fyysistä säätöä äänenvoimakkuudelle

Vaikka alkuperäisetkin Plattan-kuulokkeet olivat varsin hyvät, ei Urbanears halunnut tyytyä keskinkertaisuuteen. Valmistaja kuuntelikin tarkoin käyttäjiensä palautetta ja korjasi monta asiaa mukavuuteen, äänenlaatuun ja vaimennukseen liittyen. Urbanears todella onnistui tässä, sillä Plattan II on loistava päivitys valmistajan suosituimpiin kuulokkeisiin. 

Suoraan sanottuna Plattanit ovat peruskuulokkeet, joista ei löydy valtavasti ominaisuuksia. Voit kuitenkin olla varma, että eurosi keskitetään äänenlaatuun ja kuulokkeiden istuvuuteen.

Lue koko arvostelu: Urbanears Plattan II

Best Headphones 2016

Parhaat over-ear -kuulokkeet: Oppo PM-3

Ällistyttävän hyvät suljetut kuulokkeet magnetostaatti-tekniikalla

Rakenne: Suljettu | Paino: 320 g | Kaapelien pituudet: 1,2 m ja 3 m | Taajuusvaste: 10 Hz – 50 kHz | Vahvistinelementit: 55 mm | Elementin tyyppi: Magnetostaatti | Herkkyys: 102dB | Impedanssi: 26 ohmia

Huima äänenlaatu

Loistava äänieristys

Keinonahkaiset korvakupit

Ei aivan yllä avointen kuulokkeiden erottelevuuteen

Oppo PM-3 -kuulokkeet ovat yksinkertaisesti loistavat. Olemme arvostelleet valtavan määrän kuulokkeita viimeisen kymmenen vuoden aikana, mutta emme ole pitäneet mistään toisesta mallista yhtä paljon kuin PM-3:sta.

PM-3:t ovat suljetuiksi kuulokkeiksi ällistyttävän erottelevat, sillä laadukkaaseen kuulokevahvistimeen yhdistettynä ne peittoavat jopa monet avoimen rakenteen kuulokkeet. Vaikka kuulokkeet ovatkin parhaimmillaan hifi-harrastamiseen kotona, ovat ne myös uskomattoman hyvät työmatkoille loistavan äänenvaimennuksensa ansiosta. Oppo saattaa olla monelle hieman tuntemattomampi merkki, mutta voimme vakuuttaa, että kuulokkeet peittoavat tunnetummat kilpailijansa.

Lue koko arvio: Oppo PM-3

AKG K92

Parhaat edulliset over-ear -kuulokkeet: AKG K92

Erinomaista äänenlaatua halvalla

Rakenne: Suljettu | Paino: 200 g | Kaapelin pituus: 3 m | Taajuusvaste: 16 Hz – 20 kHz | Vahvistinelementit: 40 mm | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: 113 dB | Impedanssi: 32 ohmia

Mukavat päässä

Hyvä äänenlaatu

Halvalta vaikuttava muovirakenne

Kaapelia ei pysty irrottamaan

AKG on päättänyt keskittyä edullisissa kuulokkeissaan kaikkein oleelliseen. Sen sijaan, että valmistaja olisi käyttänyt paljon rahaa kalliiseen ja tukevaan rakenteeseen, on se käyttänyt selkeästi suurimman osan rahastaan K92:n laadukkaisiin vahvistimiin.

AKG:n edullinen malli saattaa siis tuntua hieman muoviselta, mutta älä anna sen hämätä – rahat ovat sijoitettu sinne, missä niillä on eniten merkitystä. 

Lue koko arvostelu: AKG K92

Bose QuietComfort 35

Parhaat vastamelukuulokkeet: Sony WH-1000XM2

Vastamelukuulokkeet kristallinkirkkalla äänellä

Rakenne: Suljettu | Paino: 275 g | Kaapelin pituus: 1,5 m | Taajuusvaste: 4 Hz – 40 kHz | Vahvistinelementti: 40 mm | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: 103 dB | Impedance: 46 ohmia | Akunkesto: 30 tuntia | Langaton kantama: noin 10 metriä | NFC: Kyllä

Loistava vastamelutoiminto

Hyvä äänenlaatu

Kankeakäyttöiset kontrollit

Heikolta vaikuttavat saranat

Vastamelukuulokkeita ostaessa joutuu usein tyytymään heikompaan äänenlaatuun saadakseen vaimennettua ympäröivät häiriöäänet. Olemme joutuneet hyväksymään tämän jo vuosikaudet, koska markkinoilla ei ole ollut kuulokkeita, jotka sekä vaimentavat tehokkaasti melua että tarjoavat hifilaatuista ääntä.

Sonyn WH-100XM2 muuttaa kuitenkin tilanteen, sillä kuulokkeiden äänenlaatu ei ole missään nimessä vastamelun ehdoilla tehty kompromissi. Sonyn kuulokkeissa on ehkä hieman Bosen lippulaivaa QuietComfort 35:ttä huonompi akunkesto, mutta WH-100XM2 vie QuietComfortin niin äänenlaadussaan kuin hinta-laatusuhteessaankin.

Lue koko arvostelu: Sony WH-100XM2

Parhaat edulliset vastamelukuulokkeet: TaoTronics TT-BH22

Uskomattoman halvat vastamelukuulokkeet

Rakenne: Suljettu | Paino: Ei ilmoitettu | Kaapelin pituus: 1,2 m | Taajuusvaste: 7 Hz – 25 kHz | Vahvistinelementit: Kaksi 40 mm neodyymi-vahvistinta | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: 107 dB | Impedanssi: 16 ohmia | Akunkesto: yli 25 tuntia | Langaton kantama: Ei ilmoitettu | NFC: Ei

Kiehtova äänikuva

Hyvä akunkesto

Kuulostaa huonolta, jos vastamelutoiminto on kytketty pois päältä

Halpa viimeistely ja rajalliset ominaisuudet

Meillä on tapana olla katsomatta tuotteen hintaa ennen testaamista ja olisimmekin arvioineet TaoTronicsin TT-BH22 -kuulokkeiden hinnaksi noin 150 euroa. Yllätyimme kuitenkin suuresti kuullessamme, että kuulokkeet maksavat nettikaupasta riippuen vain noin 30-60 euroa. 

TT-BH22:n aktiivinen vastamelutoiminto on ennenkuulumaton ominaisuus tässä hintaluokassa ja myös 25 tunnin akunkesto on kuulokkeiden hintaan nähden erinomainen. Kuulokkeet eivät ole tietenkään täydelliset, mutta edullisiksi vastamelukuulokkeiksi ne ovat erinomaiset.

Lue koko arvostelu: TaoTronics TT-BH22

Sennheiser Momentum Wireless

Parhaat langattomat kuulokkeet: Sennheiser Momentum Wireless

Uskomattomalla erottelukyvyllä on hintansa

Rakenne: Suljettu | Paino: Ei ilmoitettu | Kaapelin pituus: 1,4 m | Taajuusvaste: 16 Hz – 22 kHz | Vahvistinelementit: Ei ilmoitettu | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: Ei ilmoitettu | Impedanssi: 28 ohmia | Akunkesto: Yli 25 tuntia | Langaton kantama: Yli kymmenen metriä | NFC: Kyllä

Mukava ja jämäkkä rakenne

Luokkansa paras äänenlaatu

Pitkä akunkesto

Kalliit

Sennheiserin Momentum Wireless -kuulokkeet ovat täynnä käteviä ominaisuuksia ja ihastuttavat luokkansa parhaalla äänenlaadulla, mutta kolikon kääntöpuolena on kuulokkeiden kallis hinta. Jos olet kuitenkin valmis panostamaan erinomaiseen äänenlaatuun, nämä mukavat ja laadukkaasti rakennetut kuulokkeet kestävät käytössäsi vuosia.

Lue koko arvostelu: Sennheiser Momentum Wireless

Sony MDR-ZX770BT

Parhaat langattomat nappikuulokkeet: Optoma NuForce BE6i

Langattomat nappikuulokkeet treenaajalle

Rakenne: Suljettu | Paino: 19 g | Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz | Vahvistinelementit: 10 mm | Elementin tyyppi: Dynaaminen | Herkkyys: 95 dB +/-3 dB | Impedanssi: 20 Ohmia | Akunkesto: 8 tuntia | Langaton kantama: 30 metriä | NFC: Ei

Mukava istuvuus

Ällistyttävä hinta-laatusuhde

Muoviset kontrollit

Vähän ominaisuuksia

Optoma Nuforce BE6i on kevyt päivitys jo entuudestaan hyvästä BE6-mallista. BE6i jatkaa yhtenä suosikeistamme langattomien nappikuulokkeiden kategoriassa. Kuulokkeissa on hintaansa nähden hyvä äänenlaatu, tasokas viimeistely ja akunkesto. Jos siis etsit langattomia nappikuulokkeita, jotka selviytyvät myös hikitreenistä, ovat nämä kuulokkeet erinomainen vaihtoehto. 

Lue koko arvostelu: Optoma NuForce BE6i

Parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet: Jabra Elite Sport

Hyvä äänenlaatu yhdistettynä käteviin fitness-ominaisuuksiin

Rakenne: Suljettu | Paino: Ei ilmoitettu | Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz | Vahvistinelementit: Ei ilmoitettu | Elementin tyyppi: Ei ilmoitettu | Herkkyys: Ei ilmoitettu | Impedanssi: Ei ilmoitettu | Akunkesto: 4,5 tuntia (13,5 tuntia latauskotelossa) | Langaton kantama: Ei ilmoitettu | NFC: Ei

Hyvät fitness-ominaisuudet

Erinomainen äänieristys

Todella hyvä äänenlaatu

Kalliit

Sykemittaus ei toimi täydellisesti

Applen AirPodien julkaisun jälkeen “aidosti langattomien” nappikuulokkeiden kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti. Kaikki kuulokkeiden tekniikka löytyy siis nappien sisältä, eikä niiden välille siten tarvita ollenkaan johtoa.

Jabran Elite Sport -kuulokkeet ovat tällä hetkellä luokkansa paras vaihtoehto. Hyvän äänenlaatunsa lisäksi ne osaavat jopa mitata sykkeen treenien aikana.

Koska kaikki tekniikka täytyy mahduttaa pieneen tilaan, ei kuulokkeiden akkukaan voi olla kovin suuri. Tämän vuoksi täysin langattomien kuulokkeiden akunkesto ei yllä samalle tasolle kuin perinteisten langattomien nappikuulokkeiden. Jos kuitenkin haluat aidosti langattoman kuuntelukokemuksen, on Jabra Elite Sport paras kumppanisi siihen.

Lue koko arvostelu: Jabra Elite Sport 

Kerromme lisää oikeanlaisten kuulokkeiden valinnasta toisella sivulla. Olemme koonneet sinne myös lisää suosituksia jokaisesta kategoriasta.Source link

Articles You May Like

iFixit finds dust covers in latest MacBook Pro keyboard – TechCrunch
When in Rome is the first Alexa-powered board game – TechCrunch
Landbot gets $2.2M for its on-message ‘anti-AI’ chatbot – TechCrunch
Mention Me, the referral marketing platform, raises $7M led by Eight Roads Ventures – TechCrunch
Brexit campaign broke the law — with social media’s help – TechCrunch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *